Suikervrij eten en je een stuk beter gaan voelen? Wat WEL of NIET te doen.
GreaterZense - Look Good Feel Great!
Suikervrij eten 5 januari 2018
mm
Karen Geen reacties

Suikervrij eten. Dit artikel gaat over de NADELEN van het eten van suiker en de VOORDELEN van suikervrij eten.

Suikervrij eten!

Ongemerkt eten we allemaal veel suiker en deels heb je dat ook nodig voor energie, maar wel het liefst dan de ‘gezondere’ suikers en niet diegene die je moe maken, futloos, dikker, depressief en je ook meer kans geven op huidziektes, kanker, hartklachten en gaatjes in je tanden. Dat is niet wat wij willen! Tenminste ….dat is niet wat ik wil!  Ga voor suikervrij eten! probeer het in ieder geval voor minimaal 20 dagen -)

Heel lastig!

Heel lastig om suikervrij te eten……Want in zoveel producten zit suiker! Denk aan o.a.:fruit, zuivel, vruchtensappen, dressings, sauzen, energierepen, honing, zakjes, pakjes met kruidenmixen, siroop, frisdrank, koek, gebak, lightproducten, groente en nog veel meer…

Stijging bloedsuikerspiegel

Door het eten van suiker en snelle koolhydraten zoals bv. pasta’s en deegwaren stijgt je bloedsuikerspiegel en voel je je even vol energie, maar daarna daalt deze snel en voel jij je moe en lusteloos. Je lichaam zal steeds vaker naar suiker vragen omdat deze energie zo lekker voelt.

Insulineproductie

Deze zal verhogen….en aangezien insuline een hormoon is, zal het dus een verstoring van de stofwisseling geven en zul je geen vet verbranden!

Serotonine en Endorfine

Het lichaam maakt stoffen aan zoals serotonine en endorfine als je suiker eet, dat maakt je blij (er), waardoor je het steeds vaker wilt. Overigens maak je door te sporten deze stoffen ook aan en ik word liever blij van een slank en gezond lichaam!

Hoeveel Fruit mag ik op een dag?

Als je buiten suikervrij eten ook wil afvallen, beperk je dan tot 1 stuk fruit per dag. De vitamines, mineralen en vezels heb je nodig.

Verslaving doorbreken!

20 dagen suikervrij en je hebt de verslaving doorbroken! Nou, nu meteen proberen zou ik zeggen… wat is 20 dagen van je leven om het uit te proberen? En… je hebt meteen het voordeel dat o.a.:

  • Je slanker wordt
  • Je meer energie krijgt
  • Veel gezondheidsproblemen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen…
  • Je huid mooier wordt
  • Je vrolijker wordt
  • Je veel lekkerder slaapt
  • Je hormonen weer op peil komen
  • Je geen trek meer hebt in zoetigheid

Suikervrij dankzij Ria Kamelle!

Ik heb het gedaan en ben 25 kilo afgevallen, niet in 20 dagen, maar wel in 3 maanden! Wat een heerlijk gevoel om weer je favoriete kleding te kunnen dragen, om je vrolijk, sexy, slank te voelen vol energie… heerlijk!

Suikervrij in 20 dagen. Ik heb het gedaan en wat een verschil! Velen gingen je al voor....

Ja! Ik wil graag meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *