Effectieve Micro-organismen (EM) Voor je eigen gezondheid en alles om je heen!
GreaterZense - Look Good Feel Great!
Effectieve Microorganismen 12 februari 2018
mm
Karen Geen reacties

De werking van EM, Effectieve microorganismen fantastisch voor de mens en dat niet alleen! Een mooiere tuin, lekkerder groenten, meer energie, een grotere oogst, gezonder vee, zuiverder water… zonder gebruik van chemicalien, kunstmest en pesticiden …… dit alles is te bereiken met eenzelfde middel: effectieve micro-organismen, kortweg EM genoemd. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar EM werkt!

Effectieve Micro-organismen (EM)

Meer energie, mooiere huid, betere darmflora, sneller genezen van wondjes, algemeen gezonder, een mooiere tuin, lekkerder groenten, een grotere oogst, gezonder vee, zuiverder water… zonder gebruik van chemicalien, kunstmest en pesticiden …… dit alles is te bereiken met eenzelfde middel: Effectieve micro-organismen (EM) genoemd. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar EM werkt, EM is een mengsel van gewoon in de natuur voorkomende micro-organismen. Het geheim zit hem in de combinatie. Deze maakt EM zo werkzaam en zo breed toepasbaar. EM is een ontdekking van de Japanse landbouwprofessor Teruo Higa.

 

EM

Effectieve micro-organismen (EM) jouw oplossing voor milieuproblemen

EM is HET product voor iedereen die een hart heeft voor de natuur en wil zorgen voor een schone toekomst in zijn/haar eigen omgeving. Je brengt je papier al naar de papierbak en het glas naar de glasbak, maar nu kun je ook heel effectief via de natuurlijke methode van EM je omgeving schoon en gezond maken.

De talloze toepassingen van Effectieve Microorganismen (EM) in jouw omgeving

Effectieve Micro-organismen (EM) kun je zelf op heel veel manieren in je directe omgeving toepassen. Je kunt je keukenafval zelf geurloos composteren en je tuin- en kamerplanten blij en gezond maken met je eigen gemaakte compost. Veel langer plezier van je mooie bos bloemen en voorkom je dat het bloemenwater gaat stinken, door EM bij het water te doen. Met EM blijven je aquarium en vijver helder en je vissen gezond. Op natuurlijke wijze je huis schoonmaken, je gootsteen en afvoerbuizen ontstoppen en afvoergeurtjes elimineren. Met Effectieve Microorganismen kun je je weerstand en gezondheid verbeteren omdat het een voortreffelijke bron is van anti-oxidanten.

Rose

Effectieve Microorganismen (EM) maken kunstmest en bestrijdingsmiddelen overbodig

Effectieve Micro-organismen (EM) zijn ook een uitkomst voor boeren en daarmee voor ons milieu. Het geeft betere oogsten, gezonder vee en minder kosten. Ook worden kunstmest en bestrijdingsmiddelen grotendeels overbodig. Omdat er aan EM zelf niets kunstmatigs is, beperkt het gebruik de milieuvervuiling enorm. Ook zullen de producten veel smaakvoller zijn!

Effectieve Micro-organismen (EM) zijn een beter antwoord 

EM is een universeel product. Gemeenten lossen er GFT-problemen mee op. EM in het zwembad maakt chloor overbodig. EM reinigt oppervlaktewater en is zelfs medisch toepasbaar. De toepassingen zijn legio, de kosten laag en de besparingen vaak hoog.

EM (Effectieve Micro-organismen) keramiek kan de watermoleculen weer in een natuurlijke balans brengen.

Watermoleculen die perfect in balans zijn, hebben een hexagonale (zes geclusterde) structuur.

Deze perfecte structuur is goed zichtbaar in de foto’s van de Japanse wetenschapper Emoto, die dit zichtbaar maakte door water te bevriezen en foto’s te maken van de kristalvormen.

Als water in balans is dan zie je een perfecte zeshoekige ijskristal. Is het water blootgesteld aan vervuiling houden de moleculen deze in hun geheugen vast en vervormen de kristallen.

EM keramiek heeft het unieke vermogen om deze belasting uit het geheugen van de watermoleculen te halen.
Door dit vermogen worden de moleculen in het water geherstructureerd naar volmaakte zeshoekige clusters.

Dr. Higa, ook een Japanse wetenschapper, ontdekte dat de energetische informatie die de effectieve microorganismen (EM) bezitten kunnen worden vastgelegd in deze keramiek.
Door EM met klei te vermengen en volgens een speciaal procede te bakken wordt de energetisch goed georganiseerde structuur voor onbepaalde tijd opgenomen in de keramiek.

Water

Water wat bestaat uit hexagonaal gestructureerde kristallen is één van de belangrijkste sleutels tot een betere gezondheid.

Aangezien dieren voor meer dan 70 % uit water bestaan (de bloedsomloop en de hersenen bestaan zelfs meer dan 90% water) is het belangrijk om ook hier de hexagonale struktuur van de moleculen te behouden.

Daarom is het ook belangrijk om dieren voldoende water te laten drinken.

Water belletjes

EM Halsketting

EM-X halskettinkjes (per stuk). Het dragen van de EM-X keramiek kettinkjes bevorderd de bloedcirculatie en de stofwisselingsreactie van uw lichaam. Het werkt ook ter bescherming van de (fijnstoffelijke) straling van elektrische apparaten

Energie overdracht

Energie overdracht in de natuur gebeurt meestal door fotonen. Dit zijn de deeltjes die licht en warmte bepalen. Als een foton met een bepaalde golflengte in aanraking komt met een stof dan kan die in trilling worden gebracht. De stof bezit dan een heel klein beetje meer energie. Vaak geeft de stof deze energie weer af aan de omgeving door bijv. warmte en merken we er verder weinig van.

Elk materiaal heeft echter ook een specifieke frequentie om in trilling te komen. Heeft een stof eenmaal deze eigen frequentie bereikt dan zal het als geheel op dezelfde wijze blijven resoneren en deze frequentie ook in haar omgeving uitzenden. De stof wordt dan een zender van die specifieke frequentie. Normaal gaat na verloop van tijd de stof vervallen en stopt het uitzenden. Dit gebeurt bijvoorbeeld omdat het wordt afgebroken of slijt.

Silicium

Een materiaal dat heel goed een ontvangen frequentie (en daardoor informatie) kan vasthouden is silicium. Het wordt daarom o.a. gebruikt in computers. De processoren van onze computers bestaan uit chips die silicium als basismateriaal bevatten.

Silicium is een belangrijk bestanddeel van klei. Informatie die in klei is opgeslagen wordt hierdoor ook weer afgegeven. Klei kan allerlei frequenties opnemen en weer afgeven. De informatieoverdracht van klei aan haar omgeving is dus wisselend. De reden hiervoor is dat klei een week product is. Maken we echter van klei keramiek (door het te bakken bij hoge temperatuur) dan wordt het star en houdt het haar vorm en daardoor de informatie veel beter vast. Het geeft dan zowel qua vorm als informatie een afdruk aan haar omgeving.

Masaro Emoto

Zo blijkt dat van water, dat over EM Keramiek heeft gestroomd, de geleidbaarheid en het smelt gedrag verandert. Met EM gefermenteerde klei wordt tot EM keramiek gebakken en deze keramiek zit in het binnenste van de Keramiekwaterverbeteraar. Door het grote oppervlak van de keramiek komt het langsstromende water intensief met de keramiek in aanraking en kan daardoor informatie overnemen. Door het bakproces zijn de silicium moleculen en bindingen in het keramiek als het ware “vastgezet“. Hierdoor blijven deze ook na veelvuldig gebruik onder dezelfde hoek resoneren en dus dezelfde informatie uitzenden. U kunt de Keramiekwaterverbeteraar dus blijven gebruiken zonder dat de werking zal afnemen. Micro-organismen kunnen bij temperaturen boven 700º Celsius overleven.

Overdracht principe

Het overdracht principe is heel mooi zichtbaar gemaakt door Masaro Emoto. Hij heeft al onderzoekend de kristalvormen van water gefotografeerd. Dit laat onder andere zien dat vervuild water geen (kristal)sterstructuur maakt of dat deze structuur erg beschadigd is. Water dat met EM Keramiek in aanraking is geweest toont een prachtige sneeuwvlok structuur evenals helder fris bronwater.Hieronder vindt u een vertaling van een hoofdstuk uit een boek van professor Teruo Higa: Een nieuwe revolutionaire technologie EM-X keramiek.

Waterkristallen Emoto

EM-X armbandjes (per stuk). Het dragen van de EM-X keramiek armbandjes bevorderd de bloedcirculatie en de stofwisselingsreactie van uw lichaam. Het werkt ook ter bescherming van de (fijnstoffelijke) straling van elektrische apparaten. Het werkt d.m.v. resonantie-principe van de  eigenschappen van de EM die ingebakken is in de keramiek-klei.

EM-Keramiek Toepassing

Gevitaliseerd water door em-keramiek
Activeert water door de verkleining van waterclusters, waardoor reducering van de oppervlakte spanning. Vermindert oxydatie. Heeft een infrarood stralend effect. Bijna onbeperkte levensduur.

De werking van EM-X Keramiek
De werking van EM-X Keramiek berust o.a.:

  • op de vitaliserende en reinigende werking van de langgolvige infraroodstraling en op de ontwikkeling van EM-bacteriën die opbouwend werken, vuilnis afbreken en vuilnis voorkomen.
  • EM-X Keramiekpijpjes zijn nagenoeg onbegrensd bruikbaar en werkzaam.
  • Indien ze toch zouden verbrokkelen, dan kan men ze in tuinaarde mengen; hun werkzaamheid blijft bestaan! Zeer positief zijn de enorme ecologische uitwerkingen, vooral op water.
  • chloor vervluchtigt;
  • de grote clusters (grote samengebalde watermoleculen, veroorzaakt door allerlei onreinheden) vallen uiteen;
  • vuile stoffen in het water worden door de antioxidanten ontbonden en afgebroken.
  • Het water wordt op die manier een uitstekend drinkwater. Als het gedronken wordt voorziet het, het lichaam van een beter transportmiddel voor de voedingsstoffen in het lichaam.

 Informatiebron: Emwinkel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *